多茄多蒜嘅意粉

2010/01/23

多茄多蒜嘅意粉

多茄多蒜嘅意粉

琴日去咗某間意大利菜佢啲意粉唔好食所以今日決定自己煮。

所有材料除咗 tomato paste 之外全部都係自己做:

藩茄茸 – 用咗 6 大隻; 新鮮藩茄 – 唔幾得落咗幾多 vine riped tomatoes; 一大個蒜頭; 梅頭豬肉… onions; Parmesan cheese; oregano; basil… etc

the sauce

the sauce

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

您正在使用您的 WordPress.com 账号评论。 登出 /  更改 )

Google photo

您正在使用您的 Google 账号评论。 登出 /  更改 )

Twitter picture

您正在使用您的 Twitter 账号评论。 登出 /  更改 )

Facebook photo

您正在使用您的 Facebook 账号评论。 登出 /  更改 )

Connecting to %s

%d 博主赞过: